Seznam
Domov > NOVICE
NOVICE

Včerajšnja spustaška tekma za evropski pokal se je vrhunsko končala, čeprav le deloma po načrtih ČrnTrnovcev. Monika Hrastnik je namreč dirko zaključila na prvem mestu, medtem ko je Miran Vauh po odlični uvrstitvi na sobotnih kvalifikacijah, ko se je tudi od njega pričakovala odlična uvrstitev, pristal med skalami in se moral od vrhunske uvrstitve žal posloviti. 

Monika je s svojo uvrstitvijo več kot zadovoljna, saj si je po dveh drugih in enem tretjem kmestu končno priborila mesto na najvišji stopnički. "Na nedeljski progi mi je uspela zelo hitra vožnja, ki pa ni bila čisto brez napak, ampak vseeno sem uspela premagati vso konkurenco in prišla na cilj najhitreje," je po odličnem rezultatu povedala Monika. Za 2,91 sekunde je ugnala drugouvrščeno Nemko Saro Boehn in več kot 5 sekund tretjeuvrščeno portugalko Filipo Peres. 

Monika tudi pravi, da ji "okvir Giant Glory zelo ustreza, na njem se zelo dobro počutim in se je na včerajšnji progi odlično obnesel."

Miran pa je vesel, da se je včerajšnja tekma končala brez poškodbe. Sicer jo oprema in okvir ni obnesel najbolje, ampak se že pripravlja na nove tekme, ko se bosta z Moniko v evropski konkurenci predstavila v Italiji. 

Držimo pesti za nove odlične rezultate. 

>Več

GIANT Slovenija ponovno opremil spustaško ekipo Črn Trn z novimi okvirji Glory.

Letošnji prvi pomladni dan smo pri GIANT Slovenija izkoristili za predajo novih spustaških okvirjev Glory 2017 Moniki Hrastnik, Miranu Vauhu in Vidu Kovaču iz ekipe Črn Trn, ki so jih prejeli v ljubljanski trgovini Freestyle/Giant.

Najvidnejše rezultate v ekipi dosega Monika Hrastnik, ki je najboljša slovenska »spustašica«. V svoji ne tako dolgi kolesarski karieri na tekmovanjih že večkrat opozorila nase. Odličen spust na okvirju Glory pa ji je lani prinesel naslov evropske podprvakinje, zato tudi letos cilja na odlične spuste po zanimivih progah, za katere pravi, da ima »vsaka nekaj, kar ji je všeč, a najboljša je seveda doma.«

Prav na domači trening progi nad Mozirjem so dekle in fanta že preizkusili nove okvirje Glory 2017. Pravijo, da se zaradi togosti in dobre okretnosti odlično obnesejo, tako da so z mislimi že na prvih letošnjih tekmah. Konec aprila jih tako čaka mednarodno tekmovanje in Slovenski pokal 2017 na Lošinju, nato pa se bodo udeležili še vseh slovenskih in nekaterih svetovnih tekem po Evropi, kjer upajo na najboljši rezultatski izkupiček.

Monika pa bo kondicijo za nove odlične rezultate nabirala z novim vsestranskim XC gorskim kolesom Liv Pique Advanced, prilagojenim posebej za ženske. Liv Pique Advanced prepričljivo navdihuje z odličnimi voznimi lastnostmi. Z nižjo višino težišča na vrhunskem karbonskem ovkirju omogoča večje ravnotežje medtem ko se giblje na težjem, skalnatem in s koreninami poraščenem terenu. Prejela je vrhunski okvir kolesa, brez pomanjkljivosti z afiniteto za hitrost – gor in dol.

Da boste na tekočem s podvigi iz njihovih treningov in rezultati iz tekmovanj pa spremljajte slovenske Facebook strani Giant kolesa in LIV kolesa.

O okvirjih Glory 2017 si lahko več preberete tukaj, ženska Liv gorska kolesa pa najdete na tem linku

 

>Več

Kolesa Giant 2017 že na ogled v trgovinah Freestyle v Ljubljani in Mariboru. Vljudno vabljeni na ogled vzorčnih modelov za sezono 2017.

>Več

 

V celjski trgovini Freestyle nudimo prosto delovno mesto prodajalca športne opreme in serviserja

 

Začetek dela v Celju: TAKOJ


Iščemo kandidate ali kandidatke z odličnim poznavanjem koles in kolesarske opreme. Zaželjeno je tudi poznavanje opreme za druge športe, ki je na voljo v naših trgovinah.

 

Interesenti oddajte vlogo z osnovnimi podatki, z opisom poznavanja blaga. Navedite tudi s katerimi športi se ukvarjate aktivno ali občasno.

 

Vlogo pošljite na mail tomaz@freestyle.si

>Več

 

 

Angleška kolesarska revija Mountain Bike Rider (MBR) je v svoji aprilski izdaji objavila končne rezultate skupinskega testa enduro koles - Giant Reign, postavljen ob bok še trem primerljivim enduro kolesom, je zasedel prepričljivo 1. mesto z doseženimi točkami 9/10!

 

Ocenjevani so bili vsi detajli uporabljenih tehnologij okvirja, delovanja vzmetenja in komponent ter vozne lastnosti: hitrost, učinkovitost, zanesljivost ter sposobnosti pri vzpenjanju.

 

Kar je Reigna že v hipu ločilo v kategorijo zase, je seveda vrhunski Maestro sistem vpetja zadnjega amortizerja - to pomeni:

 

- učinkovitost pri poganjanju - bodisi pri vzponih ali pri pedaliranju preko neravnin - amortizer zagotavlja nemoteno delovanje in učinkovitost.

 

- aktivnost vzmetenja - od hitrih vibracij do težkih kompresij, Maestro sistem absorbira polni spekter vplivov neravnin na terenu.

 

- neodvisnost delovanja pri zaviranju - tudi pri polnem zaviranju, Maestro ostaja aktiven in odziven.

 

 

Kot rezultat pa je ocenjevalce navdušila edinstvena kombinacija voznih lastnosti - Reign ostaja enako hitro kot zabavno kolo. Poudarili so izjemno zanesljivost kolesa in sposobnost prenosa hitrosti v katerikoli situaciji na terenu. Poleg vrhunskih tekmovalnih lastnosti pa Reign zavoljo skrbno izbranega aluminijastega ovirja z rahlim "upogibom" predstavlja igrivo kolo, s katerim bo užival prav vsak rekreativec.

 

"Če bi se ta trenutek prijavili na enduro tekmovanje, bi bil Reign zagotovo prva izbira", so zaključili oceno pri Mountain Bike Rider.

 

Celoten test si lahko preberete v tiskani izdaji revije MBR ali si zagotovite dostop do digitalne izdaje.

 

Na tej povezavi pa si lahko preberete tudi oceno kolesa na legendarni angleški strani Dirt Mountain Bike Magazine.

 

>Več

 

 

Tekmovalci v spustu Miran Vauh, Monika Hrastnik in Vid Kovač so v tem tednu prejeli svoja kolesa oz. okvirje Giant Glory 0!

 

Prva letošnja spustaška preizkušnja in hkrati tudi prva uradna vožnja na kolesih Giant bo za ekipo kolesarskega kluba Črn trn na sporedu čez en mesec na Lošinju.

 

Več o sodelovanju si preberite v že objavljenem prispevku na naši spletni strani.

 

Ekipa bo prisotna tudi na socialnih omrežjih z nemalo zanimivimi vsebinami - videoprispevki s treningov in tekem in različne objave. Spremljate nas lahko na našem Facebook profilu, verjamemo, da bo sezona še zabavna in napeta! :)

 

>Več
Starejše novice stran 1 / 41