KOLO NA VAŠEM DOMU ŽE V 60 MINUTAH BREZPLAČNO *TEL:LJ: 030 361 642MB: 051 650 232
VIDEO PRODAJA
Na zalogi
- 20 %
CAMELBAK KOLESARSKI NAHRBTNIK MULE LR 15L 100oz črn 2019

CAMELBAK KOLESARSKI NAHRBTNIK MULE LR 15L 100oz črn 2019

Koda: 12829283

139,99

111,99

Dodaj v košarico

Deli z ostalimi

CamelBak Tehnologija zaščite Impact Protector KOMPERDELL
Fleksibilna, večplastna konstrukcija zaščite presega običajne kolesarske standarde in sega v EN 1621-2 Level 2 (druga stopnja standarda primerna za motoriste) Ekskluzivno 3-stopenjska vulkanizirana - ojačana pena
- zdravju neškodljivi dodatki peno ojačajo in omogočajo delovanje in fleksibilnost tudi v najhladnješih kolesarskih dneh
- zaščita ene dimenzije, celotna zaščita hrbtenice
Ključne prednosti:
izredno učinkovito blaženje udarcev
fleksibilnost in udobje
zagotovljeno mnogokratno nespremenjeno delovanje zaščite.
Zaščito hrbtišča zagotavlja svetovno znano podjetje Komperdell, ki se ponaša kot številka 1 med proizvajalci zaščite za različne športe.
Oblikovanje nahrbtnika:
Nahrbtnik je bil razvit z željo po izdelku, ki zadošča vsem potrebam prepričljivega gorskega kolesarja ali enduro tekmovalca. Najpogosteje prepoznane potrebe pri teh kolesarjih so:
– brezpogojno udobje, funkcionalnost in stabilnost nahrbtnika
– zračnost hrbtišča in naramnic
– zagotovljena in učinkovita zaščita
– urejena notranjost nahrbtnika, posamezni žepi za organizacijo
– trakovi in prostor namenjen tovorjenju zaščitne opreme in čelade, tudi full-face čelade
Glavne prednosti KUDU nahrbtnika:
notranja tri-slojna penasta zaščita zagotavlja delovanje in zaščito tudi pri večkratnih zelo močnih udarcih. Učinkovitost pene je dolgotrajna!
velika stabilnost bočnih trakov z izboljšano stabilnostjo
dvojni prsni trak za popolno namestitev nahrbtnika na prsnem košu
dodaten prostor na bočnih trakovih
Kolekcija KUDU ponuja najboljšo rešitev za enduro tekmovalce in gorske kolesarje, ki iščejo kombinacijo hrbtne zaščite in nahrbtnika z veliko prostora in velikim do 3L mehom.
Nahrbtnik sestavlja troslojna zaščita hrbtišča, z vulkanizacijo ojačana zaščita iz troslojne pene, skrita v notranjosti nahrbtnika. KUDU ima veliko 5l prostora za prtljago ter notranji prostor za 3L CRUX meh, meh nahrbtniku ni priložen. Hrbtno površino tvori že prepoznavno XV oblika hrbtišča, znano po dobri ventilaciji in udobju. Kot pri ostalih nahrbtnikih tudi KUDU ni izjema, na spodnjem delu ima vgrajeno izvlečno pokrivalo za dež, spodnji del prekrivajo trakovi za tovorjenje zaščitne opreme - kolenčnikov in čelade na vrhu. Novost, poleg vseh naštetih, so široke in predvsem zračne naramnice, na katerih sta nameščena kar dva pritrdilno-varovalna trakova, nastavljiva po višini in obsegu. Ledveni del nahrbtnika je posebej oblikovan in ustrezno zaščiti in omogoča optimalno prileganje zaščite hrbtu. Ledveni pasovi pa namensko širši in bolj udobni od običajnih, novost na njih sta žepka, na vsaki strani pasu.
Nahrbtnik je sestavljen iz dveh odpornih materialov – 420D Bontex HT Nylon in 140/210D Block Dobby.
GARANCIJA: CamelBak Lifetime Got-Your-Bak Guarantee, doživljenjska garancija. Vključuje Camelbak nahrbtnike, bidone, steklenice in dodatke za primere napak v proizvodu, materialu ali izdelavnih napak. Garancija ne vključuje poškodb zaradi normalne uporabe, izrabe ali iztrošenja izdelka zaradi uporabe.
Tehnični opis, specifikacije:
KAPACITETA / PROSTORNINA: 5l nahrbtnik (dodatno prostor za 3l meh), skupna prostornina 8l
TEŽA NAHRBTNIKA: 720g
HRBTIŠČE: XV (Cross Ventilation), velikost XV hrbtišča 48-53cm
ZAŠČITA: DA, vgrajena zaščita hrbtišča IMPACT PROTECTOR KOMPERDELL LEV2
PRITRDITEV ČELADE / ZAŠČITE: DA, Fullface, kolenčniki, komolčniki
LEDVENI PAS: Nastavljiv z dodatnimi stranskimi žepi
NARAMNICE: Vzdržljive zračne naramnice iz ultra lahke Indipendent Suspension 3D mreže in perforirane pene, 2x pritrdilni prsni trak. Nameščeni odsevniki
MATERIAL: 70D / 140D BLOCK DOBBY NYLON, 420D BONTEX NYLON
POKRIVALO ZA DEŽ: DA (Deploy rain cover)
TORBICA ZA ORODJE: DA

Vsi artikli v našem podjetju imajo garancijo, ne glede na to ali je garancija priložena ali ne. Garancija velja 1 leto od nakupa in velja za artikle z napako v materialu ali izdelavi. Freestyle d.o.o. bo v primeru prijave garancije stranki odgovoril v roku 8 dni. V primeru napake v materialu ali izdelavi bo Freestyle v garancijskem roku stranki v roku 45 dni od prijave artikel popravil ali zamenjal z drugim, ki bo enak ali boljši od kupljenega. Freestyle ne garantira, da bo zamenjan artikel enake barve, oblike, teže in/ali designa. V kolikor Freestyle upošteva garancijo in je ne more rešiti z zamenjavo z drugim primernim artiklom, lahko kupcu vrne kupnino. Za okvir polnovzmetenega kolesa brez mehanskih delov velja garancija 5 let, za okvirje ostalih koles brez mehanskih delov pa 10 let.

English French German Italian Portuguese RussianSpanish