CADEX

CADEX je prizadevanje za tisto, kar mnogi vidijo kot neverjetno, celo nemogoče. Gre za odkritje novosti, ki proizvaja hitrejša kolesa. Ponovni izum sedeža z neprimerljivim prileganjem. Popolnost pnevmatike brez zračnic, ki prepriča profesionalce, da se odrečejo tubularjem. To je študija kolesa in voznika v gibanju.

CADEX je iskanje in udejanjanje povsem nove ravni zmogljivosti kolesarskih komponent. Naše iskanje najuspešnejših kolesarskih komponent temelji na neprimerljivem obvladovanju materialov in izdelave, naprednih raziskavah o kolesarski dinamiki in tesnem sodelovanju s profesionalnimi ekipami in športniki.

 

MATERIALI IN PROIZVODNJA

Od razvoja povsem novih kompozitnih materialov za platišča do ustvarjanja zmesi za vrhunsko zmogljivost pnevmatik, iščemo nove načine, kako premakniti meje zmogljivosti. Ne glede na to, ali gre za postopno izboljševanje aerodinamike kolesa ali pa za odkrivanje povsem novega načina izdelave sedeža, imamo na voljo rešitev.

 

DINAMIČNA RAZISKAVA KOLESARJA

Preden oblikujemo, izdelamo ali razvijemo novo komponento, se najprej potrudimo, da razumemo dinamiko kolesarja in kolesa v gibanju. Ne gre le za to, da bi bili lažji in bolj togi, temveč za optimizacijo načina delovanja in interakcije gibljivih delov s športnikovim telesom.

 

DOKAZANO MED PROFESIONALCI

Profesionalni cestni dirkači in triatlonci igrajo ključno vlogo pri oživljanju komponent CADEX-a. Poslušamo njihove zahteve in upoštevamo njihove povratne informacije.

Vse pa se je začelo že pred časom z blagovno znamko #overachieve. In ko so ti deli preizkušeni, natančno nastavljeni in odobreni, se naša pot šele začne.

 

Pa vi, ste pripravljeni, da dosežete nemogoče?!

PONUDBA: https://www.freestyle.si/iskanje/?sq=CADEX 

02.02.2021

Deli z ostalimi

English French German Italian Portuguese RussianSpanish