Gradimo skupaj

Graditelji trailov predstavljajo pomemben del MTB skupnosti, saj prispevajo k ohranjanju obstoječih, hkrati pa gradijo nove proge, po katerih lahko uživa prav vsak MTB navdušenec. Graditelji, predvsem pa njihovo delo si od vseh kolesarjev zasluži prav posebno spoštovanje. Hvala, da gradite! Gradimo skupaj!

Nedavno nazaj smo se v trgovinah Freestyle povezali z lokalnimi graditelji in jim podarili motorno žago, razpihovalec listja in dve Giant večnamenski orodji za grajenje trailov!

210504_gradimoskupaj_4-2200305_motorka_1 

 

Kako lahko izrazim podporo?

No, najbolje je, da se jim pridružiš! Poišči lokalne graditelje, lopato v roke in veselo na delo :) 

Druga, bolj enostavna možnost pa je, da postaneš aktivni sledilec na našem Instagram profilu (@freestyle_trgovine), kjer s sledenjem prispevaš 1 EUR v sklad za graditelje trailov. Akcija poteka od novembra 2020, do danes pa smo zbrali že 318 EUR, s katerimi smo pomagali prvim ekipam.

 

Trenutno v skladu: 205 EUR (6.7.2021)

 

Kako lahko sodelujem kot graditelj?

Pošlji prošnjo s predstavitvijo svoje ekipe na office@giant.si ter predstavi svojo idejo, kako lahko ti in tvoja ekipa pripomorete k razvoju akcije #gradimoskupaj. Dodaj tudi s čim ti lahko pomagamo mi (orodje, promocija, pomoč pri legalizaciji,...).

pihalnik

06.07.2021

Deli z ostalimi

English French German Italian Portuguese RussianSpanish